Noutăți și comunicate

Concert Bosquito în Hard Rock Cafe

16 mai 2019
Concert Bosquito în Hard Rock Cafe
Joi, 16 mai 2019 sunteţi invitaţi de la ora 21:30 în Hard Rock Cafe la un concert al trupei Bosquito.


Informații despre Bosquito

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica, pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 - 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 - 2011 trupa a concertat in SUA iar membrii sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 16 mai 2019 la Hard Rock Cafe, sa asculti piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea si mult prea cunoscutul refren "da-i inainte cu tupeu" al piesei Pepita + multe alte surprize.


Bilete concert Bosquito la Hard Rock Cafe

Pretul biletului include o bere oferita de Carlsberg!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:

  • 89 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 64 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 64 de lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 - si dispune de cateva sute de locuri de parcare.Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.Evenimente recomandate

Top