Noutăți și comunicate

Concert Born From Pain, The Setup, Deathdrive si Proof in club Fabrica

3 decembrie 2009
Concert Born From Pain, The Setup, Deathdrive si Proof in club Fabrica
Joi, 3 decembrie 2009, in club Fabrica din Bucuresti incepand cu ora 19:00 sunteti asteptati la un concert al trupelor : Born From Pain (hardcore/Olanda), The Setup (hardcore/Belgia), Deathdrive (metal, Romania), Proof (hardcore/Romania). Pret bilet : 30 lei.

Trupa olandeza de hardcore/metal Born From Pain se afla intr-un turneu european de promovare al ultimului material discografic, LP-ul "Survival" lansat in urma cu un an prin Metal Blade Records, imprena cu formatia The Setup (hardcore) din Belgia. La dorinta comuna atat a membrilor Born from Pain, care si-au exprimat intentiile de a ne vizita din nou intru-cat s-au simtit foarte bine alaturi de publicul roman, cat si a Bring The Noise, Deathdrive si Proof s-a reusit stabilirea unei date in calendarul de turneu pentru Bucuresti. Astfel in seara de joi, 3 decembrie 2009, de la orele 19.00, in clubul Fabrica (str. 11 iunie nr. 50 ) din capitala vom avea parte de un show marca Born From Pain. Deschiderea serii va apartine trupelor romanesti Proof si Deathdrive, urmate apoi de trupa belgiana The Setup.
Pretul unui bilet va fi de 30 lei. Se anunta astfel o seara foarte energica, cu 4 ore de concert hardcore& metal de calitate, asa ca ii asteptam pe toti cei ce iubesc aceste genuri de concerte si in special pe cei ce apreciaza Born From Pain.

Acesta este un eveniment Bring The Noise.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top