Noutăți și comunicate

Concert Bon Jovi în Piața Constituției - This House Is Not For Sale Tour 2019

21 iulie 2019
Concert Bon Jovi în Piața Constituției - This House Is Not For Sale Tour 2019
Duminică, 21 iulie 2019 sunteţi invitaţi 19:00 în Piața Constituției pentru o noapte extraordinară alături de trupa Bon Jovi , una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile. BON JOVI anunță întoarcerea lor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA și al unui an colosal pentru formație, ce i-a văzut introduși în Rock and Roll Hall of Fame.



Pentru a doua oară în România, dupa 7 ani de la fulminantul și primul lor concert pe meleaguri autohtone, în fața a peste 60.000 de spectatori, ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm BON JOVI, live, la București.
"Aceste spectacole uriașe, zeci de mii de oameni adunați, toți într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil", a declarat zâmbind liderul formației, Jon Bon Jovi.

Succesul ultimului album "This House Is Not For Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declarație sfidătoare (This House Is Not For Sale), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă era muzicală semnată de către Jon Bon Jovi și colegii săi. Și formația a evoluat de la ultimul turneu mondial. Because We Can World Tour 2013 a fost al treilea lor turneu în șase ani, clasat pe primul loc în cele mai bine vândute turnee ​​din întreaga lume (un punct atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones).

Trupa BON JOVI va sosi la București în formula:
  • Jon Bon Jovi - voce și chitară,
  • David Bryan - clapă,
  • Tico Torres - baterie,
  • Hugh McDonald - chitară bas,
  • John Shanks - co-producator & co-compozito,
  • Phil X - chitară - a fost cooptat în turneul din 2013.
Toți s-au regăsit pe scena pentru un set muzical emoționant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame și, desigur, începutul unui an important pentru BON JOVI.

"BON JOVI s-a reinventat. Ne-am dat refresh", a declarat Jon. "Sunăm mai bine ca niciodată și ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne și făcându-ne fanii fericiți. Este timpul nostru, din nou", a conchis Jon.
Acest nou turneu pune puternic accentul pe muzica și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a împins BON JOVI la peste 130 de milioane de albume vândute. Formația este pregătită cu o selecție de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive", "Bad Medicine" și, bineințeles, "Livin 'On a Prayer".



Biletele pentru concertul BON JOVI, de pe 21 iulie, din Piața Constituției, se pun în vânzare luni, 29 octombrie la ora 12:00 și vor fi disponibile pe eventim.ro, la următoarele categorii de prețuri:
  • Acces General - 230 lei
  • Golden Circle - 380 lei
  • Diamond Circle - 600 lei
  • Tribuna VIP - 750 lei
  • Silver VIP Experience Package - 777.15 lei
  • Diamond VIP Experience Package - 1,114.12 lei
  • Platinum VIP Experience Package - 1,929.35 lei
  • Ultimate VIP Experience Package - 2,445.65 lei
Bilete la preț promoțional:
Acces General Preș Promoțional* - 190 lei
Peluza Preș Promoțional* - 230 lei
*Biletele la preș promoțional sunt disponibile într-un număr limitat; după epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la preț întreg.



DESPRE BON JOVI
Pe parcursul unei cariere strălucitoare, care se întinde mai bine de trei decenii de la formarea lor, în 1983, BON JOVI și-a câștigat prin forțe proprii locul printre regii rock-ului mondial.
Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hit-uri și peste 2.800 de concerte realizate în 50 de țări, pentru mai mult de 35 de milioane de fani, putem spune că BON JOVI este o formație extrem de cerută și ascultată.
Înainte de 2013, turneul mondial "Because We Can" a devenit cel mai mare turneu al anului, privind încasările. Totodată, BON JOVI s-a clasat pe prima poziție, în anul 2010, cu turneul "The Circle Tour", care a însumat 201 milioane de dolari și "Lost Highway Tour", care a însumat 210.6 milioane de dolari.
În aprilie 2018, după un sondaj public, care a atras peste 1 milion de voturi din partea fanilor, formația BON JOVI a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.
Pentru mai multe informații despre BON JOVI, vizitati www.BonJovi.com.

Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top