Noutăți și comunicate

Concert Blodiga Skald si Aether in club Manufactura din Timisoara

19 mai 2018
Concert Blodiga Skald si Aether in club Manufactura din Timisoara

Sambata, 19 mai 2018, sunteti invitati de la ora 19:00 in club Manufactura din Timisoara la turneul "Ruhn in Fire" al trupei italiane de folk-metal Blodiga Skald impreuna cu trupa melodic-death/folk Aether din Polonia! In deschidere vor canta tinerii de la No Snap din Baia Mare, care combina stiluri diferite de folk, metal si blues.

Pretul unui bilet este de 20 Lei.

https://www.facebook.com/events/220048841900220/  

Blodiga Skald a luat nastere in 2014 in Roma din initiativa tobosarului Nicola Petrica si a chitaristului Daniele Foderaro. Dupa scurt timp s-au alaturat la fluier si voce Anton Caleniuc, la clape si acordeon Ludovica Faraoni, la bass Emanuele Viali si la vioara Vittoria Nagni. Idea proiectului este alaturarea sunetului de metal modern cu sunetul de folk. Dupa cateva concerte trupa a lansat primul EP numit „Tefaccioseccomerda” in noiembrie 2015, care a avut un succes destul de mare si datorita coverului dupa piesa Madonnei „La Isla Bonita” lansat impreuna cu un videoclip ironic. In 26 iulie 2017 a fost lansat „Ruhn”, primul album oficial al trupei.
In vara lui 2017, Blodiga Skald a castigat concursul din cadrul Festivalului Zaiet (IT) unde a cantat alaturi de Lacuna Oil. Mai tarziu in 18-26 iulie 2017 trupa a avut un turneu prin Romania si Bulgaria. A mai cantat si la Transilvania Celtic Fest (RO), Fjallstein Viking Fest(IT), In Da Wood Fest (MO) cu Jinjer si Infected Rain si Folk&Metal Fest (RO) cu Arkona si Cruachan.

https://www.youtube.com/watch?v=J9j2ZEQQBQA

Formata in 2015, Aether este o trupa de melodic death/folk metal din Łódź, Polonia. Dupa lansarea primului lor EP "Tale of Fire" in septembrie 2016, trupa s-a bucurat de un feedback neasteptat de bun atat din partea criticilor si revistelor cat si din partea fanilor. Trupa a concertat deja in toata Polonia impreuna cu trupe ca Percival Schuttenbach si au inceput sa isi faca aparitia si in alte tari la festivaluri precum Celtic Transilvania din Romania. Aether are deja pregatit un turneu pentru 2018, acesta incluzand una dintre cele mai mari reusite de pana acum, si anume sa cante iar la Celtic Transilvania de data aceasta facand parte din trupele cap de afis. In afara de concertele sustinute live, momentan trupa pregateste material pentru albumul lor de debut.

https://www.youtube.com/watch?v=T5tkG7duSJQ

RSVP: 0722 892 356



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top