Noutăți și comunicate

Concert Blasphemophagher si Spinecrusher in Private Hell din Bucuresti

26 mai 2012
Concert Blasphemophagher si Spinecrusher in Private Hell din Bucuresti
Sambata,  26 mai 2012, in incinta clubului Private Hell din Bucuresti, va avea loc de la ora 20:00 unul dintre cele mai suparate showuri trecute sau anuntate anul asta, si anume concertul BLASPHEMOPHAGHER din Italia, trupa aflata in elita batalionului de asalt Bestial Black / Death Metal mondial.

Pretul unui bilet este de 20 lei.
Adresa Private Hell : Calea Plevnei, Nr.91, Bucuresti.

In deschiderea concertului va evolua tanara trupa bucuresteana SPINECRUSHER, una dintre putinele trupe afiliate curentului Old School Thrash Death Metal din capitala. Desi activeaza de doar un an de zile, Spinecrusher ar evoluat in cadrul mai multor concerte alaturi de trupe importante, ca Necrodeath, The Stone sau Christ Agony, luna trecuta trupa evoluand pentru prima data in afara tarii, in cadrul festivalului Workers' Day Fest desfasurat la Ruse, in Bulgaria. In acest moment, membrii trupei se pregatesc pentru inregistrarea materialului demo de debut, noi concerte urmand a fi anuntate in viitorul apropiat. http://www.myspace.com/spinecrusherband

Sub aceste auspicii funeste, Romanian Thrash Metal Club, cu sustinerea Axa Valaha Productions, Private Hell si Green Sound Team, va invita sambata 26 mai, anul fatidic 2012, intr-o lume in care Inaltarea Domnului a fost o minune care a durat doar doua zile!

IMPORTANT: numarul biletelor este limitat la 120 de bucati. Ele vor putea fi achizitionate direct in ziua concertului, la intrarea in club. Pentru a rezerva unul sau mai multe bilete, un email la contact[at]rtmc[dot]ro, incluzand detaliile necesare, este de ajuns. Rezervarile expira in seara concertului, la ora 21.00.

Sursa : Axa Valaha Productions


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă