Noutăți și comunicate

Concert Blacksheep si MBP in Quantic club

9 iunie 2021
Concert Blacksheep si MBP in Quantic club
Miercuri, 9 iunie 2021, Quantic găzduiește un concert Blacksheep și MBP. Accesul la concert se face începând cu ora 19:00.


Informații despre eveniment

Axa Valaha Productions deschide sezonul concertelor metal de la Quantic din 9 iunie 2021, protagoniste fiind trupele bucurestene BLACKSHEEP si MBP, ambele cu o activitate sustinuta in pandemie, cu multe compozitii noi si complet pregatite pentru a se intoarce in fata publicului.

Concertul se va desfasura open-air, in gradina de vara a clubului Quantic (soseaua Grozavesti 82), portile se vor deschide la ora 19:00, urmand ca cele doua recitaluri sa se intample incepand cu ora 20:00. Biletele, la pretul anticipat de 40 lei, se pot achizitiona exclusiv prin reteaua Iabilet.ro. In ziua concertului si la intrare, pretul unui bilet va fi de 50 lei.

IMPORTANT! Accesul se va face cu prezentarea certificatului de vaccinare complet (cel putin 10 zile de la efectuarea rapelului), a unui test PCR negativ valabil 72 de ore sau a unui test rapid antigen efectuat in ziua respectiva si valabil 24 de ore, conform normelor sanitare curente. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta unul dintre aceste documente inseamna refuzul accesului in locatia de concert, va multumim pentru intelegere.



Blacksheep a aparut parca de nicaieri in 2014, cu un stil foarte proaspat, care amesteca death metal melodic, rock'n roll si hardcore. Dupa ce au cucerit scena locala, concertand intens in toate cluburile din Bucuresti, trupa a urcat pe scena marilor festivaluri open air din Romania, de doua ori la Rockstadt Extreme Fest si la Metalhead Meeting. De asemenea au evoluat in deschiderea concertului Sodom de la Brasov. Dupa un hiatus auto-impus, cauzat de schimbari permanente de componenta, Blacksheep a revenit pe scena la inceputul anului 2020, alaturi de canadienii de la Bloated Pig, pentru ca ulterior sa foloseasca pauza cauzata de pandemie pentru a compune si inregistra un material demo in noua componenta, primul lyric video ‘Hellsent’ fiind lansat chiar astazi.

BLACKSHEEP (death'n roll - Bucuresti)
https://www.facebook.com/blacksheeproll
http://blacksheeproll.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/blacksheep-24
https://youtu.be/PetzEV4vniQ



Apărută inițial sub numele de Mihai Barbu Project la finalul anului 2017, trupa MBP a debutat cu albumul ‚A Lifetime Consequence’, un material ambițios ce conține zece piese lungi, cu o durată totală de aproximativ 80 de minute, lansat inițial digital prin profilul oficial de Bandcamp al trupei și ulterior sub forma unui dublu digipack CD auto-produs, prezentat integral atât în apariții live, cât și în cadrul mai multor emisiuni radio de specialitate, dar din păcate insuficient promovat pentru a ajunge în conștiința colectivă a publicului de profil.

Cei patru muzicieni, rebranduiți sub titulatura MBP, au înregistrat noul material discografic la începutul anului 2020, în Studio 148, alături de unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din aria rock / metal autohtonă, Marius Costache și de producătorul executiv Mihai ‚Coro’ Caravețeanu (Axa Valaha Productions), rezultatul fiind trei piese, cu o durată totală de aproximativ 20 de minute, lansate atât digital, cât și sub forma unui digipack EP omonim, pe 1 oct. 2020. Primul extras pe single, ’Silence’ lansat pe 1 mai 2020, reprezinta cea mai de succes piesa din cariera trupei, favorita posturilor de radio in materie de rock underground, fiind difuzata frecvent sau chiar in heavy rotation de diverse posturi de radio din Romania si din strainatate. In materie de concerte live, trupa a concertat frecvent in capitala, de mai multe ori alaturi de Bucovina in concerte sold-out in tara, de asemenea au participat la mai multe festivaluri open air.

https://youtu.be/sBiHsW9EGfc


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top