Noutăți și comunicate

Concert Blackbeers in Zappa Rock&More

5 decembrie 2014
Concert Blackbeers in Zappa Rock&More
Vineri, 5 decembrie 2014, incepand de la ora 21:00, sunteti invitati la un concert Blackbeers in Zappa Rock&More (Str. Dimitrie Giurascu nr. 2, zona Piata Romana).

In aceasta toamna trupa BLACKBEERS (Irish/Celtic rock & punk) sarbatoreste 15 ani de muzica irlandeza cu o serie de concerte.

Pentru al saptelea concert aniversar din acest turneu, trupa se reintoarce in Bucuresti. Astfel, la sfarsitul acestei saptamani, mai precis vineri 5 decembrie 2014, trupa va invita la un concert unplugged in premiera la Zappa Rock & More Pub. Concertul va incepe dupa orele 21 iar contributia pentru suportul artistilor va fi de numai 10 lei.

Muzica de calitate, buna dispozitie, bere neagra, Drunken Sailor, Whiskey In The Jar, Dirty Glass si multe alte surprize va asteapta sa le savurati din plin intr-un spirit "irlandez" cu totul aparte. Un cadou special ce-l puteti oferi sau primi in deschiderea sezonului de iarna.

You'd better watch out! Irish Santa is coming to town! Sláinte !!!
https://www.facebook.com/blackbeerscom

Info:

Turneu aniversar BLACKBEERS 15 ani (Irish/Celtic Rock & Punk)

Vineri - 5 decembrie 2014, orele 21 - Zappa Rock & More Pub Bucuresti
Str. Dimitrie Giurescu nr 2 ( Zona Piata Romana)
Tel.rezervari: 0725 592 772
Intrare: 10 lei

Scurt istoric:

Formatia infiintata in Oradea in 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei), isi incepe activitatea cantand muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic. Este prima formatie de acest gen lansata oficial in Romania, nascuta din ideea lui Peter de a face mai cunoscute traditiile si muzica unui popor al carui spirit se regaseste si in arborele sau genealogic, o strabunica a sa avand origini irlandeze.
Din anul 2005 trupa abordeaza genul celtic-rock si, dupa o intrerupere de 2 ani (2008-2009), timp in care isi muta resedinta in Bucuresti, reapare pe scena in martie 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de Celtic/Irish rock si influente punk.
Componenta actuala a trupei este: Peter Moynahan - voce, chitara; Sabin Mihoc - chitara; Valentina Cotofana - vioara; Alia Talos - voce, percutii; Adi Comorasu - bass si Razvan Staicut - tobe.
In primii ani de activitate trupa lanseaza un material Demo -"A Taste of Irish Music" (2001) imprimat pe caseta audio si 2 albume muzicale: "Drink the Night Away"(2002) si "Cuig" (2004). In luna martie 2013 trupa Blackbeers lanseaza un nou EP ce poarta titlul "Fairy Tale. .. on Paddy's Day" si contine 5 piese in stil Celtic-rock.
Trupa colaboreaza cu diverse grupuri de dansuri irlandeze, infiintate in ultimii ani in Romania, realizand spectacole complexe de muzica si dansuri irlandeze live.
Mai multe detalii despre istoricul si componenta trupei gasiti accesand site-ul, iar activitatea trupei o puteti urmari intrand si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/blackbeerscom

Rockul celtic este o forma de folk-rock cu influente celtice, popular inca din anii '70. Se bazeaza pe muzica traditionala irlandeza, scotiana, galeza sau bretona dar intr-o orchestratie rock. Dupa ce veteranii Thin Lizzy, The Pogues, Fairport Convention sau Tri Yann au facut istorie, in SUA a aparut si ramura de Irish-punk cu noile vedete Flogging Molly, Dropkick Murphys sau The Tossers. Piese celebre irlandeze, intruchipand spiritul irlandez in deosebitele sale ipostaze sunt interpretate intr-un stil personalizat.

"Berile Negre" asteapta sa fie savurate cu fiecare ocazie ce apare atat in puburi cat si la festivaluri sau petreceri speciale.

Mottoul lor este :
"In Heaven there is no beer
That's why we drink it here
And when we're gone from here
Our friends will be drinking all the beer..."


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top