Noutăți și comunicate

Concert Blackbeers in Jazz&Blues Club Tg. Mures

3 martie 2011
Concert Blackbeers in Jazz&Blues Club Tg. Mures
Joi, 03 martie 2011, de la ora 21:00 sunteti invitati la un concert al trupei Blackbeers in Jazz&Blues Club din Tg. Mures.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Daca la inceput trupa canta muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic, incepand cu anul 2005 abordeaza genul celtic-rock. Dupa o intrerupere de 2 ani, timp in care si-a mutat resedinta in Bucuresti, trupa reapare pe scena in 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de Celtic/Irish rock si influente punk.

Rockul celtic este o forma de folk-rock cu influente celtice, popular inca din anii 70. Se bazeaza pe muzica traditionala irlandeza, scotiana, galeza sau bretona dar intr-o orchestratie rock. Dupa ce veteranii Thin Lizzy, The Pogues, Fairport Convention sau Tri Yann au facut istorie, in SUA a aparut si ramura de Irish-punk cu noile vedete Flogging Molly, Dropkick Murphys sau The Tossers. Piese celebre irlandeze, intruchipand spiritul irlandez in deosebitele sale ipostaze, vor fi interpretate intr-un stil propriu.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top