Noutăți și comunicate

Concert Blackbeers in Gyuri's Pub

3 iunie 2011
Concert Blackbeers in Gyuri's Pub
Vineri, 3 iunie 2011, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati in Gyuri's Pub din Bucuresti pentru un concert Blackbeers - Irish Celtic Rock & Punk.

Pretul unui bilet este de 15 lei si se poate achizitiona de la intrarea in Pub.

Muzică de calitate, bună dispoziție, bere neagră, kilt"¦într-un cuvânt spirit irlandez. Este ceea ce trupa Blackbeers (irish/celtic rock & punk) va semăna în rândurile publicului poftit să ia parte la o seară de neuitat vineri, 3 iunie, orele 21 in Gyuri's Pub din București. Nu ezitați să vă înarmați cu multă voie bună și dacă aveți elemente de costum sau recuzită în ton cu această temă, îndrăzniți să le purtați și cu această ocazie.

Formația înființată în Oradea în 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei), și-a început activitatea cântând muzică tradițională irlandeză într-un format acustic. Din anul 2005 abordează genul celtic-rock și, după o întrerupere de 2 ani, timp în care și-a mutat reședința în București, trupa reapare pe scenă în 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, într-o componență aproape nouă, de data aceasta într-o manieră de celtic/irish rock și influențe punk.

Cântece precum Drunken Sailor, Whiskey In The Jar, Charlie Is My Darling, In Heaven There Is No Beer și multe altele cu tâlc irlandez, nu vor lipsi din playlistul trupei.

And"¦because "A drink precedes a story" cum spune un cunoscut proverb irlandez, haideți să savurăm împreuna niște "Beri Negre" și să lăsăm poveștile lor să curgă pe ritmuri celtice.
Slainte!

Semnează P.R. Alia Taloș

http://www.gyuripub.ro

Gyuri's Pub - Bucuresti
Str. Strada Anastasie Panu 24
Tel. 0730 603 255


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top