Noutăți și comunicate

Concert Blackbeers in formula veche la Serbarile Cetatii Oradea

3 iulie 2011
Concert Blackbeers in formula veche la Serbarile Cetatii Oradea
Duminică, 3 iulie 2011, trupa Blackbeers se reunește în formula veche pentru prima dată după 4 ani la Serbările Cetății Oradea.

Formația Blackbeers a luat ființă în anul 1999, în primii ani de activitate cântând muzică tradițională irlandeză. Începând cu 2005 Blackbeers abordează genul rock-celtic, dar în 2008 se retrage temporar de pe scena muzicală. Trupa se relansează în 2010 într-o formula nouă, singurul membru vechi fiind la ora actuală chiar liderul trupei, Peter Moynahan.

Acum, după patru ani de la desființarea primei "echipe" trupa anunță revenirea pe scenă în această formulă, dar în cadrul unui singur concert ce va avea loc în Oradea, pe data de 3 iulie 2011. Peter Moynahan comentează: "După ce sediul trupei s-a mutat la București și aceasta a fost refăcută într-o componența nouă, am ținut în continuare legătura cu gasca veche și s-a pus problema de mai multe ori de o apariție specială, dar până acuma n-a fost să fie. Pe 3 iulie Blackbeers va concerta la Serbările Cetății Oradea și mă bucur foarte mult că, în cadrul acestui spectacol, pe lângă componenții actuali ai trupei o să-i am alături și pe colegii din vechea formulă, cea care a consacrat formația. Relația noastră este în continuare bună și cred că va fi un show de zile mari. "

Componența actuală a trupei este:
- Peter Moynahan - voce, chitară;
- Sebastian Nazarevscky - chitară;
- Alina Taloș - voce;
- Adi Comorașu - bass și
- Răzvan Staicuț - tobe.

Pe data de 3 iulie 2011 vor mai urca pe scenă
- Stike Molnar - flaut,
- Otto Segal - vioară,
- Noris Schek - chitară,
- Radu Szucs - bass și
- Misu Stana - tobe.

Sursa : Asociația Culturală Româno-Irlandeză
http://www.acri.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top