Noutăți și comunicate

Concert Black Tape For A Blue Girl: concurs

14 iunie 2011
Concert Black Tape For A Blue Girl: concurs
Marti, 14 iunie 2011, sunteti invitati in Kulturhaus la un concert al trupei americane Black Tape For a Blue Girl. Concertul muzicienilor va fi incadrat de difuzarea singurei inregistrari video a evenimentului unic intitulat Martial Post Folk Evening.

Pretul unui bilet este de 30 de lei si poate fi achizionat din reteaua Eventim dar si de la intrarea in locatie, in seara de marti.

In decembrie 2008, la Brasov, doua trupe dintr-un curent muzical mai putin promovat in Romania, au raspuns afirmativ invitatiei DonisArt de a sparge gheata si a prezenta unui public inca neinitiat 2 recitaluri foarte apreciate, la acea vreme, in intreaga Europa. In sala teatrului Reduta s-au strans aproximativ 200 de suflete, o parte importanta venind din multe alte orase ale tarii, inclusiv din tari straine ca: Bulgaria, Serbia, Grecia, Portugalia sau Ungaria.

Seara de Martial Post-Folk din 13 decembrie a ramas in memoria participantilor ca o seara unica, plina de emotie si intimitate"¦ ROME a fost prima trupa din acea Seara Speciala, si a surprins mai mult decat placut pe toti cei prezenti:

http://www.youtube.com/user/kogaiononmagazine#p/u/95/YrR2dsj_jtw

Dupa rularea video a concertului ROME, in seara de marti, 14 iunie, pe scena din Kulturhaus vor urca pe scena cei trei americani de la BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL, pentru un show rarisim, in premiera pentru Europa de est, de aproximativ 50 de minute.

Gasiti mai jos teaserul evenimentului:

http://www.youtube.com/watch?v=9njqWEKxoG4

Incepand cu ora 22.00, toti cei prezenti vor putea sa stea de vorba intr-un mod relaxant cu Sam Rosenthal, Valerie Gentile si Athan Maroulis dar sa si priveasca la inregistrarea video a concertului SPIRITUAL FRONT din seara Martial Post FOLK de acum ceva ani:

http://www.youtube.com/user/kogaiononmagazine#p/u/94/YrG2xMCaGDE

DonisArt ofera gratuit, prin tragere la sorti, 3 CD-uri cu ultimul album BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL, celor ce vor raspunde corect, pana pe data de 13 iunie, ora 20.00, la intrebarea:

"Cate evenimente a organizat pana acum DonisArt?"

Cei interesati sunt rugati sa trimita raspunsurile pe adresa: darkbombasticevening@gmail.com







Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top