Noutăți și comunicate

Concert Black Pestilence la Bucuresti

28 aprilie 2016
Concert Black Pestilence la Bucuresti
JOIA NEAGRA este un concert concept care isi propune sa aduca pe aceeasi scena trupe din Romania si strainatate pe care agentiile Axa Valaha Productions si Ribcage Booking le considera interesante pentru publicul bucurestean, asumandu-si de asemenea sa prezinte de fiecare data un lineup cat mai divers. JOIA NEAGRA isi propune sa se intample macar o data in fiecare anotimp, iar prima editie, care se va desfasura joi, 28 aprilie 2016, in Club Fabrica, aduce pe aceeasi scena doua trupe romanesti, alaturi de invitati speciali din Canada.

Trupele participante la prima editie JOIA NEAGRA sunt:

BLACK PESTILENCE [Canada]
Black Punk Noise Metal
http://www.facebook.com/blackpestilenceband
http://blackpestilence.bandcamp.com/

Trupa canadiana, aparuta pe firmament sub forma unui one-man project la inceputul anului 2008, in Calgary, Canada, si cu o activitate destul de sustinuta, sub forma a nu mai putin de patru albume de studio, Black Pestilence va sustine primul mini-turneu balcanic in aprilie 2016, turneu ce include, alaturi de aparitia exclusiva de la Bucuresti, si concerte in Macedonia, Croatia si Serbia. Black Pestilence prezinta un amestec inteligent de street punk in viteza, cu refrene cantabile si usor de retinut, plus pasaje electro si noizze, totul trecut prin filtrul black metalului de sorginte optzecista. Joia Neagra reprezinta debutul mini-turneului Black Pestilence, pe care publicul ii va putea urmari in cadrul unui recital exploziv de minim 45 de minute.

ORDINUL NEGRU [Romania]
Post-Black Metal
http://www.facebook.com/ordinulnegru

Emi “Fulmineos” Matlak este cunoscut publicului roman pentru multitudinea de proiecte, mai mult sau mai putin efemere, din ultimii 20 de ani. In afara de activitatea conjugata pe care acesta a desfasurat-o alaturi de Negura Bunget, Argus Megere si alte trupe timisoarene cu care a compus, inregistrat si cantat live, Emi a reusit sa gaseasca timp si pentru proiectele personale, si in 2015 unul dintre aceste proiecte a devenit prioritar, Ordinul Negru, initial doar un one-man band, transformat recent intr-o trupa cu line-up complet si care va debuta live pe 27-28 aprilie 2016, la Brasov si Bucuresti. In acest moment trupa include muzicieni destul de cunoscuti in scena underground romaneasca, alaturi de Fulmineos evoluand Urmuz (activ si cu Argus Megere, Syn Ze Sase Tri sau Nocturn), Dan Serban (Kultika), Andrei Jumuga (Spiritual Ravishment, Sincarnate, Syn Ze Sase Tri) si Mr. S (W3 4R3 NUM83R5, ex-Deliver the God). Cel mai recent album Ordinul Negru, “Sorcery of Darkness” a fost lansat la finalul anului 2015 cu ajutorul labelului autohton Loud Rage Music si a beneficiat de recenzii excelente in publicatiile de profil din strainatate. Joia Neagra reprezinta primul eveniment in care acest disc va fi prezentat in totalitate, in cadrul unui recital care va depasi 60 de minute.

VISIONS OF MADNESS [Romania]
Dirty Hardcore Punk
http://www.facebook.com/VisionsOfMadnessBand

Visons of Madness este una dintre cele mai fresh trupe ale scenei underground bucurestene. Cu o componenta care include una dintre cele mai interesante aparitii ale ultimilor ani, vocalista Andreea, alaturi de Florin (tobe), Daniel (chitara) si de veteranul Sorin (Din Umbra, ex-Kratos), trupa prezinta o combinatie nebuna de punk si hardcore, cu influente crossover sau sludge si a evoluat deja in deschiderea ultimului concert pe care legendara trupa americana Negative Approach l-a sustinut la Bucuresti la sfarsitul anului 2015, in timp ce in 2016 trupa a concertat deja la Cluj-Napoca si Oradea. Aparitia de la Joia Neagra este prima aparitie live semnata de Visions of Madness in capitala in 2016.

Pretul unui bilet este de 20 de lei, anticipat, pana in preziua evenimentului, urmand ca in seara concertului, la intrare, pretul unui bilet sa fie de 25 de lei. Biletele se pot achizitiona prin intermediul http://www.iabilet.ro si http://www.eventbook.ro, respectiv in locatiile partenere sau direct de la Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50).

JOIA NEAGRA este un eveniment independent sub egida Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1698815223684731/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top