Noutăți și comunicate

Concert BiMS in Godot Cafe-Teatru

3 decembrie 2011
Concert BiMS in Godot Cafe-Teatru
Sambata, 3 decembrie 2011, sunteti asteptati la un concert BiMS (Butterflies in My Stomach) in Godot Cafe-Teatru din Bucuresti, incepand cu ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Există concerte care merită și concerte care merită mult.
Un concert Butterflies in My Stomach (BiMS) face parte întotdeauna din a doua categorie pentru că aduce, la fiecare apariție pe scenă, o stare specială, de bine, de plutire, de relaxare. Când acest concert se întamplă într-o vineri seara "fluturii în stomac" sunt garantați...100% Pe 3 decembrie, BiMS prezintă la Godot, în premieră, o formulă nouă de trupă. Pentru cei care cunosc deja sound-ul BiMS, surpriza va fi dintre cele mai frumoase. Pentru cei care vor descoperi pentru prima dată eleganța armoniilor acestui proiect muzical, să nu se mire că la un moment dat spiritul va prinde aripi și va începe să danseze.

Noua componență a trupei Butterflies in My Stomach este dată de Catrinel (voce), Bujor (bas), Laurentze! (tobe), John (chitară) și Meghi (clape și computer).

Cu glas de fluturi nou dar cu aceeași minunată bătaie de aripi, vă invităm la concertul Dancing in a Magic Store al trupei Butterflies in My Stomach, vineri, 3 decembrie 2011, ora 22:00, în București, Godot Café.

Godot Café-Teatru
Strada Blanari nr.14, Bucuresti, sector 1
Rezervari
TEL: 021 31 61 682 si 0736 414 244 (11:00-23:00)
contact@godotcafeteatru.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă