Noutăți și comunicate

Concert BiMS in Clubul Taranului

21 ianuarie 2012
Concert BiMS in Clubul Taranului
Sambata, 21 ianuarie 2012, incepand cu ora 22:00, trupa BiMS va concerta in Clubul Taranului din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

Muzică specială, ritmuri nu-jazz/funk, dans, atmosferă elegantă - cine poate să reziste acestei invitații complete din partea trupei Butterflies in My Stomach? Åži ce altă noapte poate fi mai potrivită decât una de sâmbătă? Pe 21 ianuarie 2012, de la ora 22:00, la Clubul Å¢ăranului din București, BiMS va fi pe scenă iar voi trebuie să fiți acolo!

Catrinel (voce), Bujor (bas), John (chitară), Laurentze! (tobe), Meghi (clape și samples) încep anul 2012 cu vise frumoase, cu fluturi și mai colorați, cu aripi și mai întinse. Visele lor și visele voastre, impreună, vor "suna" bine, plin, adevărat, măcar în seara de 21 ianuarie. Purtați Tricoul preferat (e iarnă, dar cu noi e cald și bine), vă veți simți oricum "like a million dollar baby" iar cântecele toate vă vor îndemna la dans cu mâinile, picioarele și inimile.

Vă așteptăm cu aripile întinse!

Trupa Butterflies in My Stomach, a cărei muzică însumează elemente de funk, nu-jazz, electro, trip-hop, chill, a fost înființată în primăvara anului 2005. În luna martie a anului 2011, Butterflies in My Stomach au lansat albumul intitulat "Magic Store" (MHO Music)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top