Noutăți și comunicate

Concert Billy Idol la Arenele Romane din Bucuresti

29 iunie 2014
Concert Billy Idol la Arenele Romane din Bucuresti
Duminică, 29 iunie 2014, sunteți invitați începând cu ora 19:00 la un concert Billy Idol în Arenele Romane.Events prezintă Billy Idol, din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie 2014, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie 2014, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising.

De la pionier al punkului la superstar planetar, Billy Idol și-a creat o nișă muzicală unică, și este o emblemă de peste trei decenii. Și-a câștigat respectul fanilor pentru că a reușit, de la bun început, să facă loc arogantei atitudini punk în popul și rockul mainstream, cu piese ce s-au transformat în evergreenuri.

La fel de energic ca întotdeauna, Idol o pornește din nou la drum în vara lui 2014, dând fanilor din mai multe generații ocazia de a cânta alături de el într-un show ce va cuprinde toate hiturile sale. Îl are alături de el pe partenerul său de mult timp, o legendă el însuși - Steve Stevens (chitară).

Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generația X din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981. Apoi a decis să își încerce norocul în America. Moment în care s-a cuplat cu geniul chitării Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit după hit, printre care "Rebel Yell, " "White Wedding, " "Dancing With Myself, " "Flesh For Fantasy, " "Hot In the City, " "Eyes Without A Face, " and "Cradle of Love" și multe altele.

În octombrie 2014, Billy Idol își va lansa autobiografia "Dancing with myself", precum și primul său album de studio, din 2005 încoace.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă