Noutăți și comunicate

Concert Billy Corgan (The Smashing Pumpkins) la Arenele Romane din București

ANULAT !!!
8 iulie 2019
Atenție! Concertul s-a mutat pe data de 9 iulie 2019, în aceeași locație. Vezi mai multe detalii la Concertul Billy Corgan de la Arenele Romane va avea loc în data de 9 iulie 2019.

Luni, 8 iulie 2019, Arenele Romane din București vor găzdui unshow exclusiv Billy Corgan (solistul The Smashing Pumpkins), unde va prezenta live toate hiturile trupei care l-a consacrat dar si piese din cariera sa solo de pe toate albumele.



(1)concert-billy-corgan-the_SGVFXRT6LG1JG4.jpg
William Patrick Corgan Jr. sau pe scurt Billy Corgan este cunoscut mai ales ca artistul din spatele The Smashing Pumpkins, formatie care a fost infiintata de acesta in 1988. Practic cariera de artist a lui Corgan se suprapune evolutiei trupei The Smashing Pumpkins alaturi de care a castigat 3 premii MTV dar si doua Grammy in 2 ani consecutivi pentru Best Hard Rock Performance.

Formarea sa ca artist a fost in prima faza influentata de tatal sau, William Corgan Sr. care era chitarist de blues si rock. Prima sa chitara a fost o replica a unui Les Paul, iar tatal sau a fost cel care l-a indemnat sa asculte artisti sau formatii precum Jimi Hendrix, Jeff Beck, Hohn Cale, Black Sabbath sau Queen. Cu toate ca a primit oferte de la universitati importante, Corgan a decis sa aleaga calea muzicii. A cantat alaturi de Wayne Static in prima sa formatie, Deep Blue Dream, in perioada 87-88.

A pus bazele The Smashing Pumpkins in 1988 iar 5 ani mai tarziu avea sa apara albumul Siamese Dream care primea 9 Discuri de Platina si 3 Discuri de Aur. Cu toate ca avea la dispozitie o formatie, Corgan a fost cel care a inregistrat toate partile de bass si de chitara pentru acest album. Anul 2004 marcheaza inceputul carierei solo a artistului care lanseaza un album in care se regaseau elemente de shoegaze, alternative si chiar muzica electronica. Pe langa pasiunea pentru muzica, Corgan este pasoinat si de poezie, artistul lansand volumul 'Blinking with Fists' care a ajuns pe lista New York Times Best Seller. Billy Corgan ramane un artist desavarsit, uneori controversat, cu convingeri proprii puternice si argumentate care a influentat atat muzical alti artisti cat si ideologic.



Biletele se pun în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:
  • Earlybird, primele 300 de bilete: 69 lei Cat C, 89 lei Cat B, 119 lei Cat A + taxe 5 lei
  • Presale: 89 lei Cat C, 109 lei Cat B, 139 lei Cat A + taxe 5 lei
  • La acces: 100 lei Cat C, 130 lei Cat B, 150 lei Cat A
Cat A - cu loc pe scaun in sectoarele K si E. Include brățară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte.
Cat B - fără loc, în fața scenei. Include brățară textilă cu artistul
Cat C - cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arena

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga taxa de 5 lei.
Pentru acest show datorita configuratiei speciale a evenimentului, se pun in vanzare doar 3000 de bilete. Numarul de bilete din Cat A si Cat B e limitat la 500 de bucati din fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top