Noutăți și comunicate

Concert BENETONE - The Classic Rock Christmas Party

19 decembrie 2010
Concert BENETONE - The Classic Rock Christmas Party
Duminica, 19 decembrie 2010, la ora 21:00 sunteti invitati la un concert al trupei Benetone Band in Jukebox Club.

Pretul unui bilet este de 20 lei.

In prag de sarbatori BENETONE Band iti propune distractie la sfarsit de saptamana si o petrecere de Craciun speciala The Classic Rock Christmas Party. Duminica, 19 decembrie, Porro, Mircea Alex si Thomas te asteapta alaturi de ei la Jukebox Club pentru inca o seara speciala marca BENETONE Band.

Indrazneste sa visezi! BENETONE Band te invita sa visezi si sa iti pui creativitatea la incercare. The Classic Rock Christmas Party este o petrecere tematica; asadar, vino deghizat in personajul tau preferat de Craciun si vei primi un cadou special marca BENETONE Band. Duminica seara la Jukebox poti fi Mos Craciun, Craciunita, ren, spiridus sau alte personaje de Craciun si vei fi rasplatit pentru asta! Pentru ca toate ideile sunt castigatoare!

Si ce daca e duminica? Incheie saptamana alaturi de BENETONE Band pentru ca duminica seara Mos Craciun vine mai devreme la Jukebox Club cu desaga plina de classic rock si multe alte suprize pregatite special pentru tine!

Pretul unui bilet la eveniment este 20 RON si poti rezerva locuri la benetone.band@gmail.com sau telefonic la 0720 034 031. Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Jukebox Club, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top