Noutăți și comunicate

Concert BENETONE in The Floor

5 martie 2011
Concert BENETONE in The Floor
Sambata, 05 martie 2011, incepand cu ora 22:30 sunteti asteptati la un concert al trupei BENETONE in The Floor.

Pretul unui bilet este de 10 lei, cu shot-ul The Floor inclus in pret.

BENETONE Band te asteapta la o seara de classic rock adevarat pentru ca Porro, Mircea, Alex si Thomas vor canta pentru tine cele mai tari piese ale genului pentru a iti oferi o noapte de neuitat.

La inceput de martie vino sa traiesti "the classic rock experience" alaturi de BENETONE Band la The Floor! Sambata seara, The Floor explodeaza pe ritmuri de classic rock! ! Asa ca ia-ti prietenii si vino sambata alaturi de BENETONE Band pentru o petrecere incendiara!

Pentru a rezerva mese la eveniment puteti scrie la contact@benetoneband.com sau puteti suna la 0721600676.

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com. An event powered by Webfront!

Un eveniment rockomandat de Mad Dogs Riding Club si realizat cu sprijinul The Floor, Rock FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 25h.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top