Noutăți și comunicate

Concert BENETONE in Club Fabrica

22 iulie 2010
Concert BENETONE in Club Fabrica
Ai vrea sa petreci o seara frumoasa animata de o trupa care sa te tina in picioare intreaga noapte? BENETONE Cover Band readuce muzica buna in atentia publicului bucurestean joi seara, 22 iulie 2010 in Club Fabrica. Incepand cu orele 22:00, Porro, Mircea, Alex si Thomas canta cu tine si pentru tine! Vino sa ii asculti si sa te convingi de asta!

Pretul unui bilet este 15 RON, iar pentru a-ti rezerva un bilet la concert da un mesaj cu textul rezervare impreuna cu numele tau la benetone.band[at]gmail[dot]com sau contacteaza-ne telefonic la 0720 034 031. Nu rata ultima ocazie in aceasta vara de a asculta in Bucuresti muzica live interpretata de BENETONE Cover Band!

Si pentru ca vrem sa fim aproape de tine, ne-am lansat de curand propriul blog: http://benetoneband.wordpress.com unde te asteptam pentru a ne spune parerile, comentariile sau observatiile tale!

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Club Fabrica, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, muzicabuna.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă