Noutăți și comunicate

Concert Benetone Cover Band in Coyote Club

17 octombrie 2010
Concert Benetone Cover Band in Coyote Club
Duminica, 17 octombrie 2010, Benetone Cover Band revine in Coyote Club incepand cu ora 21:00. Porro, Mircea, Alex si Thomas te asteapta pentru a trai alaturi de ei the classic rock experience.

Pentru ca a inceput facultatea, BENETONE Cover Band te incurajeaza sa petreci la sfarsit de saptamana. Pentru ca este un eveniment special si pentru ca esti un tanar student dornic de distractie si muzica buna, pretul unui bilet este redus de aceasta data. Asa ca ia-ti prietenii cu tine si vei plati doar 10 lei pentru a trai the classic rock experience alaturi de BENETONE Band.

Pentru a-ti rezerva un bilet la concert scrie-ne la benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau contacteaza-ne telefonic la 0720034031.

Benetone Cover Band te ajuta sa incepi saptamana intr-un mod de neuitat. Daca vrei sa te convingi, vino si traieste o seara de live alaturi de ei! Pentru ca BENETONE Band canta cu tine si pentru tine melodiile care te vor zgudui intreaga noapte, asadar ia-ti prietenii si vino duminica seara la Coyote! Te asteapta o seara de dans, muzica buna si multe suprize! Daca inca nu te-am convins, ne gasesti la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Coyote Club, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Top