Noutăți și comunicate

Concert Benetone Band in Watt Club

19 februarie 2011
Concert Benetone Band in Watt Club
Sambata, 19 februarie 2011, Benetone Band te asteapta de la ora 22:30 in Watt Club la o seara intreaga de muzica live, de classic rock adevarat pentru ca Porro, Mircea, Alex si Thomas vor canta pentru tine cele mai tari piese ale genului si toate melodiile tale preferate pentru o noapte de neuitat.

Pretul unui bilet este 10 lei, iar pentru a rezerva mese la eveniment scrie-ne la contact[at]benetoneband[dot]com sau suna-ne la 021/3206024.
Adresa club Watt : Strada Vulturilor, Nr. 35 A (intersectia cu strada Traian), Bucuresti.

La mijloc de februarie te invitam sa traiesti "the classic rock experience" alaturi de Benetone Band la Watt Club. De la AC/DC la Guns si Dire Straits, de la Billy Idol la Kid Rock, Benetone Band va canta sambata seara la Watt si te va face sa vibrezi pe ritmuri de classic rock! Nu poti rata debutul Benetone Band la Watt asa ca ia-ti prietenii cu tine si vino sambata seara in Watt pentru o noapte speciala marca Benetone Band.


Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment rockomandat de Mad Dogs Riding Club si realizat cu sprijinul Watt Club, Rock FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, si vinsieu.ro.


Evenimente recomandate

Top