Noutăți și comunicate

Concert Benetone Band in club The Floor

9 aprilie 2011
Concert Benetone Band in club The Floor
Sambata, 9 aprilie 2011, Benetone Band revine pe scena de la The Floor incepand cu orele 22:30. Te asteapta o seara de classic rock adevarat pentru ca Porro, Mircea, Alex si Thomas vor canta pentru tine cele mai tari piese ale genului pentru iti oferi o noapte de neuitat.

Pretul unui bilet este 10 lei (cu shot-ul The Floor inclus in pret), iar pentru rezerva mese la eveniment scrie-ne la contact[at]benetoneband[dot]com sau suna-ne la 0721600676.


La inceput de aprilie vino sa traiesti "the classic rock experience" alaturi de Benetone Band la The Floor! Sambata seara, The Floor explodeaza pe ritmuri de classic rock! ! Asa ca ia-ti prietenii si vino sambata alaturi de Benetone Band pentru o petrecere incendiara!
Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com.

An event powered by Webfront!

Un eveniment rockomandat de Mad Dogs Riding Club si realizat cu sprijinul The Floor, Rock FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 25h.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago.ro.

Sursa, BENETONE Band
www.benetoneband.com
http://benetoneband.wordpress.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top