Noutăți și comunicate

Concert Beatles'N'Jazz cu Adrian Nour & Cantaloop la Hard Rock Cafe

19 septembrie 2014
Concert Beatles'N'Jazz cu Adrian Nour & Cantaloop la Hard Rock Cafe
Vineri, 19 septembrie 2014, BestMusic Live Concerts te invita începând cu ora 22:00 la Hard Rock Cafe pentru un concert-eveniment, unde muzica celor de la The Beatles va fi interpretata intr-o maniera inedita de catre Adrian Nour & Cantaloop, alaturi de o serie de muzicieni non-conformisti reuniti sub egida "Beatles'n'Jazz".In anii '60, muzica The Beatles era, pe cat de respectata, pe atat de populara. In timp ce The Fab Four ca si grup impingeau granitele muzicii Rock si stabileau standardele pentru decadele ce aveau sa urmeze, fiecare membru in parte isi juca propriul rol revolutionar.

Pe masura ce muzica The Beatles crestea in complexitate, tot mai multi muzicieni de Jazz au fost atrasi de a explora aceste compozitii extraordinare, melodii superbe, armonii parca divine, de o neconventionala complexitate armonica si metrica. Muzica The Beatles este cu adevarat fara varsta, asa cum o demonstreaza interesul pentru song book-ul lor a noi si noi generatii de muzicieni de Jazz.

Cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de Jazz romanesti a ultimilor ani, Viorica Pintilie impreuna cu finalistul Super Show-lui Tv "Vocea Romaniei", Adrian Nour si asistati de cinci dintre cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de Jazz din Romania, reuniti sub deja consacrata titulatura Cantaloop, vor explora intr-o maniera jazzistica non-conformista celebrele hituri Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele: saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent in formule alaturi de Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian si (cu adevarat!) multi, mutli altii, Stefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre, si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

In urma cu exact 50 de ani, celebrii britanici cucereau America, printr-o aparitie legendara la The Ed Sullivan Show, schimband pentru totdeauna istoria muzicii si a show businessului. Pe 19 Septembrie 2014, gazduiti de nu mai putin celebrul Hard Rock Cafe, cei 7 admirabili muzicieni de la Cantaloop & Co., care au inclus in playlist noi hituri fata de showrile anterioare, promit o seara memorabila cu Beatles'N'Jazz!Biletele pentru concertul Beatles'n'Jazz din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 50 de lei Vip cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria Vip este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Senia in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)
- Hard Rock Cafe

Extra:
- Aplicatia de Ios IaBilet valabila in AppStore aici.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.roUn eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts si Jazz Syndicate - http://www.bestmusic.ro, powered by Magic Fm si Metalhead.

Parteneri: Magic Fm, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, Trilulilu, cinemagia.ro, iConcert, InOras.ro, Port.ro, Deezer, studentie.ro, timesnewroman.ro, Ziarul Ring, Music Nights, MaximumRock, Lets Rock si Bucuresteni.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top