Noutăți și comunicate

Concert Beast In Black la Cluj-Napoca si la Bucuresti

18 - 19 martie 2023
Concert Beast In Black la Cluj-Napoca si la Bucuresti
Beast In Black va susține 2 concerte in Romania in 2023. Primul concert va avea loc la /FORM Space din Cluj-Napoca, pe 18 martie 2023, iar cel de-al doilea concert va avea loc în Club Quantic din București pe 19 martie 2023.


Informații despre eveniment

Bilete in /FORM Space, Cluj-Napoca
Bilete Beast In Black in Quantic, Bucuresti
Primele 100 de bilete au pret earlybird si costa doar 59 de lei si s-au pus in vanzare de luni - 27 iunie - de la ora 12:00.

Renumita trupă de heavy metal Beast in Black (FI/GR/HU) fondată în 2015 vine anul viitor în România la Form Space (Cluj Napoca) și Quantic (București).
Trupa a fost fondată în Helsinki de către chitaristul Anton Kabanen. Beast in Black are putenrice influențe Judas Priest, W.A.S.P., Accept, Manowar și Black Sabbath. Anul 2022 este un an plin pentru trupă având un turneu european cu zeci de concerte, însă în 2023 avem ocazia să îi vedem și noi live, în luna martie!

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:
  • earlybird - primele 100 de bilete - 59 lei
  • presale - urmatoarele 100 de bilete - 69 lei
  • presale - 79 lei
  • la acces- 100 lei
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top