Noutăți și comunicate

Concert Batushka, VLTIMAS si God Dethroned in cadrul Metal Gates Festival Warm-Up Party

26 septembrie 2024
Concert Batushka, VLTIMAS si God Dethroned in cadrul Metal Gates Festival Warm-Up Party
Trupele Batushka, VLTIMAS și God Dethroned vor susține un concert în Club Quantic din București, joi, 26 septembrie 2024, în cadrul Metal Gates Festival Warm-Up Party.


Informații despre Metal Gates Festival Warm-Up Party

Pregătește-te de un warm-up party electrizant pentru Metal Gates Festival, pe 26 septembrie 2024, in Quantic Club, cu Batushka, VLTIMAS și God Dethroned!

După un an de concerte intense în 2023, Batushka a dedicat primele luni ale anului 2024 producerii și înregistrării unui nou album foarte așteptat. Pregătit pentru a fi lansat în septembrie prin Napalm Records, acest album marchează un nou capitol palpitant pentru trupă. În timp ce detaliile specifice încă nu au fost dezvăluite, fanii se pot aștepta la piese proaspete, la un aspect reînnoit și la un nou spectacol, pe măsură ce Batushka își pornește turneul din toamnă.

Li se alătură pe scenă pentru acest eveniment monumental formidabilul VLTIMAS, un supergrup format din vedete de talie mondială care au lansat recent albumul apreciat de critici „EPIC”, și legendele olandeze de Blackened Death Metal, God Dethroned, care vor lansa un nou album, chiar înainte de turneu.
Bilete disponibile pe iabilet.ro:
  • 100 RON - earlybird (primele 100 de bilete)
  • 130 RON - presale (până pe 25 septembrie)
  • 150 RON - la acces (26 septembrie)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top