Noutăți și comunicate

Concert BATUSHKA in club Quantic

12 septembrie 2018
Concert BATUSHKA in club Quantic
Miercuri, 12 septembrie 2018, trupa BATUSHKA va sustine un concert la club Quantic in Bucuresti, in cadrul turneului european "End of Litourgiya European Pilgrimage" 2018.

In deschidere vor canta WEB, Martyrium si Vathos.BILETE: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-batushka-32621/

50 de lei – presale in reteaua iabilet.ro
60 de lei – in ziua concertului si la intrareBATUSHKA se descriu ca o trupă de black metal cu influenţe doom şi post metal.
Albumul de debut “Litourgiya a fost lansat în 2015 şi a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top