Noutăți și comunicate

Concert Batushka, Arkona & Guests in club The Shelter din Cluj-Napoca

7 ianuarie 2017
Concert Batushka, Arkona & Guests in club The Shelter din Cluj-Napoca
Sambata, 7 ianuarie 2017, sunteti invitati de la ora 20:00 la concertul trupei BATUSHKA (Poland), Arkona (Poland) & Guests in club The Shelter din Cluj-Napoca.

Biletele pot fi achizitionate din reteua iabilet.ro la urmatoarele preturi:

45 lei - pret valabil pana pe 18 decembrie;
50 lei - in perioada 19 decembrie - 6 ianuarie 2017
55 lei - in seara concertului, la intrare.


BATUSHKA vor ajunge in premiera la Cluj Napoca, pe 7 ianuarie 2017, in cadrul turneului european pe care polonezii il vor sustine in 2017.
Alaturi de acestia la Cluj Napoca vor ajunge si trupa de black metal din Polonia Arkona, urmand ca in scurt timp cel putin inca un nume sa fie anuntat.

Pentru concertul BATUSHKA (pl), ARKONA (pl) + guests de la Cluj Napoca biletele sunt disponibile online pe http://www.iabilet.ro si in punctele fizice ale retelei iabilet: Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H si la Hard Rock Cafe.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange si ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a două oară în România, după concertul susținut în cadrul Dark Bombastic Evening. Polonezii se descriu ca o trupă de black metal cu influențe doom și post metal. Deși identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun căaceștia fac parte din trupe cunoscute din scena poloneză.

Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 și a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.

https://www.facebook.com/Batushka-1004746209548365
http://www.batushkaofficial.com/

Arkona, trupa originara din Polonia a fost formata in anul 1993 si reprezinta una din cele mai importante trupe poloneze de black metal din underground. Trupa are la activ 6 albume de studio, ultimul fiind lansat anul acesta. Polonezii vor ajunge in premiera in Romania in cadrul acestui concert.

https://www.facebook.com/arkonahorde
Evenimente recomandate

Top