Noutăți și comunicate

Concert Back at North in Question Mark

31 iulie 2015
Concert Back at North in Question Mark
Vineri, 31 iulie 2015, sunteți invitați începând cu ora 19:00 la un concert al trupei Back at North în Question Mark. Suport local: Sinscape & Mindcage Escape.RVSP : https://www.facebook.com/events/395417603983423/

Open doors: 19:00

Support: 15 RON

*Suportul reprezintă o donatie voluntară a persoanelor fizice și este destinat in exclusivitate artiștilor.

Back at North sunt o trupa de pop punk din Stockholm ce si-a facut debutul in vara anului 2014. In luna aprilie a acestui an au lansat clipul piesei “Bad Dreams & Bad Habits”, primul extras pe single de pe EP-ul de debut.

https://www.youtube.com/watch?v=FCYsP0_rYPs

Back at North virtuali:
https://www.facebook.com/backatnorth

https://www.youtube.com/watch?v=4jIQ0tTDvDU&list=PLAsp8vzTBeQ4s30owla_E8ImAeIRve1o4

http://instagram.com/backatnorthofficial

Sinscape virtuali:
https://www.facebook.com/Sinscape
http://sinscape.bandcamp.com

Mindcage Escape s-au format in februarie 2012 in Bucuresti.

Anul 2014 a marcat prima aparitie live a trupei, in cadrul celei de-a 4-a editii a Black & White Motor Fest organizat de catre Chopper Academy MC Romania, urmata de participarea la festivalul concurs Posada Rock 2014.

EP-ul ‘Straitjacket’ continand primele 3 piese ale trupei a fost inregistrat si lansat oficial online in acelasi an.

In 2015, cu un nou basist la bord, trupa a sustinut primul concert in Bucuresti, pentru concursul “Ce se intampla, rockere?”, in cadrul caruia a ajuns pana in finala. Ca urmare, in aprilie, Mindcage Escape au raspuns invitatiei de a canta in deschiderea concertului de lansare al single-ului si videoclipului piesei “Dharkata”, a celor de la Days Of Confusion, prestatie filmata cu camere GoPro si disponibila pe canalul oficial de Youtube al trupei. In aceeasi luna, baietii au onorat invitatia formatiei Goodbye To Gravity de a evolua in deschiderea primului lor concert pe 2015 si, de asemenea, s-au intors in lumea motoarelor la Open Season Party-ul organizat de aceiasi Chopper Academy MC Romania. Luna mai a adus prima aparitie la un festival pe anul 2015, la Romanian Rock Meeting, un festival pe doua zile avand drept cap de afis formatia Blind Guardian.

Mindcage Escape virtuali:
https://www.facebook.com/MindcageEscape
https://instagram.com/mindcage_escape
https://twitter.com/mindcageescape
http://www.mindcageescape.com/

Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.

https://www.facebook.com/questionmarklp


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top