Noutăți și comunicate

Concert Avenue pe terasa Hard Rock Cafe pe 29 iulie

29 iulie 2017
Concert Avenue pe terasa Hard Rock Cafe pe 29 iulie
Sambata, 29 iulie 2017, de la ora 22:00, Avenue aduce voie bună și melodii indragite pe terasa Hard Rock Cafe.Trupa te așteaptă cu o prestație de top și hituri pentru toate gusturile - Ordinary World (Duran Duran), Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Supergirl (Reamonn), Walking in Memphis (Cher) și multe altele.

Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună și de peste 12 ani fac senzație pe scenele celor mai populare cluburi. AVENUE și-a început activitatea în 2004, cu albumul “ASHA...începe”, iar din 2005 a migrat către zona trupelor de cover. Pe acest segment AVENUE se bucură de mare succes grație repertoriului variat și prestației foarte autentice, susținând până acum peste 900 de concerte.
Invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum și pe cel al legendarei trupe Scorpions, de la Craiova, trupa AVENUE a ajuns sa fie recunoscută atât in țară, cât si in străinatate, pentru stilul lor original de a interpreta unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor.

Concertul va începe la 22:00, iar intrarea va fi liberă.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top