Noutăți și comunicate

Concert Avenue la Hard Rock Cafe pe 14 ianuarie

14 ianuarie 2017
Concert Avenue la Hard Rock Cafe pe 14 ianuarie
Sambata, 14 ianuarie 2017, de la ora 22:30, sunteti invitati la concetrul trupei Avenue la Hard Rock Cafe. Intrarea va fi liberă.Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună și de peste 12 ani fac senzație pe scenele celor mai populare cluburi. Trupa propune o prestație de top și hituri pentru toate gusturile - Ordinary World (Duran Duran), Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Supergirl (Reamonn), Walking in Memphis (Cher) și multe altele.

Avenue și-a început activitatea în 2004, cu albumul “ASHA...începe”, iar din 2005 a migrat către zona trupelor de cover. Pe acest segment AVENUE se bucură de mare succes grație repertoriului variat și prestației foarte autentice, susținând până acum peste 900 de concerte.
Invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum și pe cel al legendarei trupe Scorpions, de la Craiova, trupa AVENUE a ajuns sa fie recunoscută atât in țară, cât si in străinatate, pentru stilul lor original de a interpreta unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor.
Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă