Noutăți și comunicate

Concert Avenue la Hard Rock Cafe, Bucuresti

10 octombrie 2015
Concert Avenue la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Sâmbătă, 10 octombrie 2015, sunteti invitati de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe la concertul trupei AVENUE. Intrarea va fi liberă.Pasiunea pentru muzică i-a adus împreună și de peste 10 ani fac senzație pe scenele celor mai populare cluburi. Pe 10 octombrie, trupa AVENUE te așteaptă la Hard Rock Cafe, cu o prestație de top și hituri pentru toate gusturile - Ordinary World (Duran Duran), Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Supergirl (Reamonn), Walking in Memphis (Cher) și multe altele.

AVENUE și-a început activitatea în 2004, cu albumul “ASHA...începe”, iar din 2005 a migrat către zona trupelor de cover. Pe acest segment AVENUE se bucură de mare succes grație repertoriului variat și prestației foarte autentice, susținând până acum peste 800 de concerte.
Invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum și pe cel al legendarei trupe Scorpions, de la Craiova, trupa AVENUE a ajuns sa fie recunoscută atât in țară, cât si in străinatate, pentru stilul lor original de a interpreta unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Top