Noutăți și comunicate

Concert Avant'n'Gard in club Puzzle din Bucuresti

1 noiembrie 2013
Concert Avant'n'Gard in club Puzzle din Bucuresti
Vineri, 01 noiembrie 2013, sunteți așteptați de la ora 21:30 la un concert al trupei Avant'n'Gard în Club Puzzle.


Maria lucrează la Radio și face colaje nenumărate cu înregistrări de teren, descoperind o narativitate fluidă a vieții înconjurătoare. Se trezește în fiecare dimineață devreme, ia bicicleta, trece printre măturători și pescari și face Dimineața crossover. Dup-aia e liberă. Mihai e violonist și chitarist și cântă în tot felul de trupe, ascultă multă multă muzică și alege cu atenție fiecare sunet care-i definește personalitatea. Călin e și scriitor și muzeograf, și muzician și tată, și ochelarist și zen și, bineînțeles, n-a avut și nici nu va avea vreodată telefon mobil, facebook, prostii din astea. Gabi e percuționist și pictor, cântă și comerciale și de bucuria vieții, iubește fiecare instrument pe care-l aduce pe scenă și are energie cât pentru vreo 7 vieți.

Împreună suntem Avant'n'Gard.

Avant'n'Gard este un colectiv artistic reunit în jurul ideii de naturalețe a actului artistic și a muzicii improvizate. Un performance Avant'n'Gard se construiește din elemente de poezie vorbit-cântată, incantații urbane, ritmuri ambientale, sonorități psihedelice, free jazz etc. De când există pe scena muzicală autohtonă, Avant'n'Gard a participat la festivaluri precum Săptămâna Internațională a Muzicii Noi (2010, 2011, 2012), Sibiu Jazz and More (2011, 2013), Noaptea Muzeelor (2011), Street Delivery (2010, 2011), Bran Castle Fest (2009), Bookfest (2012), Fânfest (2012, 2013).

Între cei cu care grupul a colaborat se numără Mircea Florian, Norzeatic, Nu și Apa neagră, Iordache, Electric Brother. În ianuarie 2012, Avant'n'Gard a participat la celebrarea internațională Art's Birthday, eveniment organizat de grupul Ars Acustica afiliat EBU.

Grupul a editat trei discuri - Peisaj pictat în ceai (bootleg), Soare Staniol(2012) și Colinde netemperate (2012), iar în prezent urmează să apară la Editura Art un disc aniversar Urmuz.

Sursa : MHO Comunicare


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top