Noutăți și comunicate

Concert Aurelian Temisan & The Funk Society in Club Live din Bucuresti

16 mai 2014
Concert Aurelian Temisan & The Funk Society in Club Live din Bucuresti
Vineri, 16 mai 2014, sunteti invitati de la ora 22:00 in Club Live sa petreceti impreuna alaturi de Aurelian Temisan & The Funk Society.

Adresa Club Live: Strada Turturelelor, Nr. 11, București.Cei prezenti la eveniment vor lua parte la un show autentic de entertainment, realizat intr-un mod dinamic si interactiv cu spectatorii. Carismatic, cu un timbru unic si cu o prezenta scenica de invidiat, artistul va ridica publicul in picioare de pe scena celui mai mare club de muzica live din Romania.

Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 ( accesul permis doar persoanelor cu varsta peste 18 ani).

Biletele pentru acest eveniment pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro la pretul unic de 50 de lei (biletele nu includ loc la masa). Biletele se mai gasesc si in reteaua de magazine Uman din toata tara: Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 si in Baneasa Shopping City; Cluj si Iasi: in Iulius Mall; Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core;- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă