Noutăți și comunicate

Concert Asphyx la Quantic, in cadrul Qfest Day 6

5 octombrie 2024
Concert Asphyx la Quantic, in cadrul Qfest Day 6
Trupa Asphyx va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă pe 5 octombrie 2024, în cadrul Qfest Day 6. Biletele se pot cumpara online.


Informații despre concertul Asphyx, Qfest Day 6

Trupa Asphyx este cunoscută publicului metal de aproape 25 de ani, fiind considerată cel mai valoros grup death metal olandez după Pestilence și unul dintre puținii susținători ai metalului extrem, în forma sa pură. Având în componență muzicieni desăvârșiți cu experiențe vaste și în alte trupe reprezentative ale metalului extrem, Asphyx demonstrează că death metalul înseamnă atitudine, iar greutatea muzicii dă tonul.

Pentru cel mai recent album al olandezilor, Necroceros, cel de-al 10-lea album de studio, lansat în 2021 prin Century Media Records cu artworkul semnat tot de binecunoscutul Axel Hermann, olandezii au lucrat după standarde foarte înalte, așa cum ne-au obișnuit de-a lungul carierei.
Something old, something new, something krushing, something sparkling, something alcoholic, something genius, but all very, very ASPHYX ! ” (Martin Van Drunen despre Necroceros)

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top