Noutăți și comunicate

Concert ASHA BAND si CHRISTIAN BECKER in Music Hall

31 martie 2011
Concert ASHA BAND si CHRISTIAN BECKER in Music Hall
Joi, 31 martie 2011 sunteti invitati in Music Hall la un concert al trupei ASHA BAND & CHRISTIAN BECKER incepand cu ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro.

Doua mari nume ale rockului mondial, Paul Gilbert si Scorpions au ales ca trupa de deschidere pentru recitalurile lor pe baietii de la trupa ASHA impreuna cu Christian Becker. Trupa ASHA este infiintata in ianuarie 2003 si are la activ cateva sute de concerte in cluburile din Romania. Baietii se mai pot mandri insa si cu concerte in Bulgaria, Ucraina si Germania, mandrindu-se de altfel ca fiind prima trupa romaneasca ce a cantat in Reichstag-ul german.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

All for one...9 for you !!!

Promotia serii:
Pentru ca nu te poti distra singur, aduna-ti prietenii ( gashka de 10 persoane ) si ai o sticla de Jack din partea casei, masa rezervata, adica startul pentru o seara perfecta ! Comunica numele prietenilor pe e-mail: promotii@musichall.ro si noi ne ocupam de restul...

Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
Andrei GEMES, 0758.22.55.91
www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top