Noutăți și comunicate

Concert Asagraum, Kistvaen si Paragon Collapse in club Quantic

18 martie 2023
Concert Asagraum, Kistvaen si Paragon Collapse in club Quantic
Asagraum, Kistvaen și Paragon Collapse vor susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 18 martie 2023, de la ora 20:00.

Program eveniment:
19:00 – Acces public
20:00 - concert Paragon Collapse
21:10 - concert Kistvaen
22:30 - concert Asagraum


Informații despre eveniment

Cuvântul Asagraum este un amestec format din Asag, un demon din mitologia sumeriană, și Raum care se traduce prin cameră, spațiu, acesta se referă la un loc de ritual, care se potrivește cu temele satanice pe care le înfățișează trupa.

Asagraum este un proiect alcatuit din 2 femei. În primul rând este Obscura, care se află în prezent în Wolvenbloed și Drauger și a fost anterior în Infestis. Ea este vocalistul, chitaristul și basistul pentru Asagraum, cântând la chitară principală și la voce live. La tobe, cunoscuta sub numele de A, anterior facand parte dintr-o altă trupă, Sisters of Suffocation, este înlocuitorul fostului toboșar de la Asagraum T. Kolsvart.
Trupa are încă 4 membri live, Mortifero - Bass (2015-prezent), Makhashanah - Bass (2017-prezent), V-Kaos - Guitars (2017-prezent) și Lady Kaos - Keyboards (2017-prezent).
Asagraum a lansat două albume de lungă durată, Potestas Magicum Diaboli (2017) și Dawn of Infinite Fire, lansate în 2019 prin Edged Circle Productions.

Kistvaen este o trupă Depressive Black Metal cu sediul în București. După o pauză de 4 ani, se întorc la Quantic. Cel mai recent act live a avut loc în 2019, împărțind scena cu Watain.
În decembrie 2022, Kistvaen a anunțat o schimbare în formația lor, primindu-i pe Swarm (fostul Tanin) la chitară și pe Matei la tobe și reluându-și activitatea după o pauză. În prezent, trupa lucrează la un nou album, care urmează să fie lansat la sfârșitul anului 2024. Pe 18.03.2023, veți asculta câteva melodii noi nelansate, care vor fi incluse în viitorul lor album.

Cântând pentru prima dată la București, Paragon Collapse provine din Iași și își aduc mixul de doom, progresiv și metal melodic pe scena Quantic. Formată în 2009 în Republica Moldova, trupa a lansat primul album, „The Dawning”, în 2018.

Biletele se pot cumpara online.


Evenimente recomandate

Top