Noutăți și comunicate

Concert Arkham in Ageless Club&Pub

9 august 2012
Concert Arkham in Ageless Club&Pub
Joi, 9 august 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Arkham in Ageless Club&Pub (Calea Serban Voda nr 213). In deschidere vor canta cei de la Tragic si Anomalii.

Intrarea este libera.

Rezervari la tel: 0766.446.944

Clubul AGELESS continuă seria de promovare a trupelor tinere din zona Undergroud, de aceasta data prezentand pe scena din Capitala (Calea Serban Voda nr 213) trei trupe foarte talentate: ARKHAM, ANOMALII, TRAGIC. Vă asteptam cu preturi promotionale la bauturi si preparate culinare.

Trupa Anomalii:
In 2010 Mike si Florin s-au gandit sa puna in practica planurile din timpul liceului, incepand sa cante la chitara bass respective tobe. Undeva prin primavara, acestia au gasit un chitarist si s-au pus pe treaba scotand patru melodii. In toamna aceluiasi an, datorita unor neintelegeri chitaristul a fost schimbat, iar in acea formula au avut primul concert pe 1 iunie 2011. Din primavara lui 2012 componenta trupei este urmatoarea : Mike - Chitara bass si voce, Mitzu - Chitara solo si voce, Toty - Chitara armonica si Razvan la tobe.
Facebook:http://www.facebook.com/Anomalii2010
Youtube:http://www.youtube.com/watch?v=hk_8UPFDC30
 
Trupa Tragic:
Trupa Tragic s-a infiintat in anul 2007 avand ca membri pe: Alexandru Ungureanu (voce), Octavian Trica (chitara), Adrian Iosif (bas), Augustin Pitica (tobe) Moraru Tiberiu (fost membru) si Marin Marcel (fost membru), intrand cu adevarat in scena underground romaneasca la sfarsitul anului 2009 intr-o formula finala si bine sudata de 4. Formatia abordeaza un altfel de sunet prin imbinarea stilurilor muzicale underground precum punk, alternativ, grunge si metal, cu stiluri rock mai neconventionale, ca stoner metal si psihedelic.
Facebook:http://www.facebook.com/pages/Tragic/121614661240167
Youtube:http://www.youtube.com/watch?v=QyKlF5egD9s

Trupa Arkham:
Arkham inseamna Alex (chitara), Mafy (bass), Johnny (voce) si Teo (tobe), patru tineri din Bucuresti ce imbina agresivitatea thrash-ului cu complexitatea progressive-ului, stropind totul cu un pic de doom si groove pentru un sound rar intalnit pe plaiurile noastre.
Temele pe care Arkham le abordeaza variaza de la universul intunecat si fantastic al lui H.P. Lovecraft la universul intunecat al realitatii, ascuns in atat in oameni cat si in afara lor. Prima forma a trupei a aparut la sfarsitul lui 2007, membrii originali fiind Alex si Mafy. Componenta trupei s-a schimbat de multe ori, diversi alti muzicieni trecand prin Voievod, numele primei incarnari a Arkham. La fel de diverse au fost si stilurile pe care trupa a incercat sa le abordeze, incepand cu doom metal, thrash metal, progressive metal, si chiar si heavy metal. In 2008, vocalistul Johnny s-a alaturat trupei, indreptand stilul muzical spre o directie mai agresiva, genul abordat devenind thrash metal-ul old school. Ajunsa in forma actuala in 2009, in urma recrutarii lui Teo, trupa si-a luat numele de Arkham, s-a indreptat catre stilul pe care il abordeaza acum, acordandu-se mai jos si adaugand pasaje mai accentuate de groove, si a iesit de multe ori pe scenele underground din Bucuresti, formandu-si un repertoriu de 10 compozitii proprii.
Acum, in pragul inregistrarii primului album, trupa cauta sa se afirme participand la cat mai multe festivaluri, incercand sa largeasca raza publicului la intreaga tara.
Facebook:http://www.facebook.com/arkhamofficial
Youtube:http://www.youtube.com/watch?v=NpnOIXSiKj4


Evenimente recomandate

Top