Noutăți și comunicate

Concert Anti-Flag și E.M.I.L. în Club Quantic

1 februarie 2020
Concert Anti-Flag și E.M.I.L. în Club Quantic
Sâmbătă, pe 1 februarie 2020, sunteți invitați în Club Quantic la concertul Anti-Flag. În deschidere urcă pe scenă E.M.I.L.


Informații despre trupa Anti-Flag

Anti-Flag vin din Statele Unite si si-au inceput activitatea la finalul anilor '80. Formatia este un etalon cand vine vorba de implicarea in diverse proiecte si grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International.

Tocmai din acest motiv muzica are o puternica incarcatura politica. Numele lor vrea sa reprezinte pozitia acestora impotriva razboiului si faptul ca oamenii nu trebuie uniti sub un steag, ci trebuie sa traieasca toti in unitate si pace. Pana acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele starnind diferite controverse, de la artwork pana la tematica lirica. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cantat alaturi de artisti precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember Cel mai recent album, 'American Fall' a fost lansat in 2017 ajungand pe locul 7 in Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar si in topurile din Germania si Austria.


Informații despre E.M.I.L.

E.M.I.L. este una din cele mai longevive trupe ale scenei locale din Romania, implinind anul acesta 20 de ani de activitate. Au pornit la drum cu o combinatie de punk-rock si ska, iar in prezent acestia au adaugat influente de post-hardcore in compozitia lor.

Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), TopT (Buzau) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX.

Acestia au la activ 4 albume, cel mai recent fiind intitulat "Imens", lansat in anul 2015.


Detalii bilete concert

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Acestea au urmatoarele preturi:
  • presale: 119 lei - urmatoarele 200 de bilete
  • presale: 130 lei - urmatiarele 200 de bilete
  • la intrare: 150 lei
Un eveniment Metalhead powered by Rock FM.


Evenimente recomandate

Top