Noutăți și comunicate

Concert ANTI-FLAG la Quantic Open Air

5 iulie 2022
Concert ANTI-FLAG la Quantic Open Air
Trupa ANTI-FLAG va susține un concert în Club Quantic din București, marți, 5 iulie 2022.


Informații despre eveniment

Cei de la ANTI-FLAG revin la Bucuresti pe 5 iulie 2022 in Quantic Club Open Air. Biletele se pun in vanzare pe 25 februarie 2022, la ora 12:00, pe iabilet.ro.
Primele 200 de bilete costa doar 119 lei. Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia. Trupa a mai concertat in Quantic Club pe 1 februarie 2020 in fata a cateva sute de fani iar in deschidere au cantat cei de la trupa E.M.I.L.

Anti-Flag vin din Statele Unite si si-au inceput activitatea la finalul anilor '80. Formatia este un etalon cand vine vorba de implicarea in diverse proiecte si grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International.

Tocmai din acest motiv muzica are o puternica incarcatura politica. Numele lor vrea sa reprezinte pozitia acestora impotriva razboiului si faptul ca oamenii nu trebuie uniti sub un steag, ci trebuie sa traieasca toti in unitate si pace. Pana acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele starnind diferite controverse, de la artwork pana la tematica lirica. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cantat alaturi de artisti precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember Cel mai recent album, 'American Fall' a fost lansat in 2017 ajungand pe locul 7 in Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar si in topurile din Germania si Austria.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Acestea au urmatoarele preturi:
  • earlybird: 119 lei - primele 200 de bilete
  • presale: 130 lei
  • la intrare: 150 lei
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top