Noutăți și comunicate

Concert Anti-Flag in club Quantic

27 noiembrie 2019
Concert Anti-Flag in club Quantic
Anti-Flag va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 1 februarie 2020. Primele 100 de bilete costa doar 99 de lei si se gasesc pe iabilet.ro.


Informații despre trupa Anti-Flag

Anti-Flag vin din Statele Unite si si-au inceput activitatea la finalul anilor '80. Formatia este un etalon cand vine vorba de implicarea in diverse proiecte si grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International.

Tocmai din acest motiv muzica are o puternica incarcatura politica. Numele lor vrea sa reprezinte pozitia acestora impotriva razboiului si faptul ca oamenii nu trebuie uniti sub un steag, ci trebuie sa traieasca toti in unitate si pace. Pana acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele starnind diferite controverse, de la artwork pana la tematica lirica. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cantat alaturi de artisti precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember Cel mai recent album, 'American Fall' a fost lansat in 2017 ajungand pe locul 7 in Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar si in topurile din Germania si Austria.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Acestea au urmatoarele preturi:
  • earlybird: 99 lei - primele 100 de bilete
  • presale: 119 lei - urmatoarele 200 de bilete
  • presale: 130 lei
  • la intrare: 150 lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top