Noutăți și comunicate

Concert Antarctica si Plastik Charm in Club Control

26 noiembrie 2013
Concert Antarctica si Plastik Charm in Club Control
Marti, 26 noiembrie 2013, ne incalzim in Club Control cu acorduri pop-rock si synthpop efervescente alaturi de trupele Antarctica si Plastik Charm, apoi continuam seara pe ringul de dans, animati de oferta incitanta de la bar: 50% discount la orice bautura, dupa ora 22:00.

FB event
Intrare libera.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



Singuratate urbana ( ANTARCTICA)
http://www.youtube.com/watch?v=3z3HwU65zsg

Antarctica înseamna în prezent Delia Opran la voce, Tudor Scânteie la chitară, Mircea Preda
"Burete" (bass- a cantat și cu Vita de Vie), József Orosz-Páll ( sintetizator) și Mirko Grusa -tobe.
Abordarea actuală a trupei ANTARCTICA testează limitele genurilor și tiparelor muzicale, cuprinzând influențe din new wave, synthpop, muzică electronică, grunge si ritmuri jazz, combinate cu energia tobelor și liniilor de bass.

Pe albumul de debut, Explorers, trupa (inițial in formulă de duo) scoate la lumină peisajele fantastice ale lumilor pe care le poartă în sine, o reflecție caleidoscopică grefată pe sunete electronice glaciale și reliefată de pasajele narative ale Deliei. Albumul s-a bucurat de ecouri favorabile în underground-ul românesc, cinci single-uri de pe album fiind difuzate la Radio Guerrilla, ajunse în poziții de vârf ale topului.

De-a lungul timpului, Antarctica a susținut concerte în cluburi bucureștene, dar și la scenă mai mare, ca opening band pentru Morcheeba, în 2010, în cadrul Festivalului B'Estfest, edițiile 2011 & 2012 și Ursus Evolution Tour, 2012. În luna februarie 2012 a susținut un moment live la Radio Guerrilla. Toamna lui 2013 le-a adus un show audio-vizual alaturi de Yieoka si multa inspiratie pentru a compune piese noi pentru un urmator album.

Delia, solistă și fondator al trupei, care a debutat în cariera muzicală alături de grupul Racla, este o compozitoare și o textieră inspirată, preocupată de poezie și astronomie, fiind parte la un moment dat din formatia Sunday People și concertând în deschiderea actului artistic semnat Róisín Murphy la Bucuresti.

http://www.facebook.com/musicantarctica
http://www.reverbnation.com/musicantarctica
http://www.youtube.com/musicantarctica
http://www.musicantarctica.com



Plastik Charm este o trupa de muzica electro-rock din Bucuresti. In componenta ii are ca membrii pe E-One la chitara si voce, Mike Dragomir chitara bass, Daniel Iudean toba/percutie si Adrian Klein sintetizatoare si efecte speciale.

Ca proiect, Plastik Charm a fost infintat in toamna anului 2009 de catre vocalul si chitaristul trupei E-One. In cautarea amprentei muzicale reprezentative, E-One l-a cunoscut pe Adrian Klein, producator muzical alaturi de care, timp de cateva luni, a conturat sound-ul de baza.

Compozitiile PlastiK Charm au un sound deosebit si usor de recunoscut, fiind o mixtura foarte bine dozata de rock alernativ, pop si electronic. Sunt dinamice, dansante si melodioase.

http://www.plastikcharm.com
http://www.facebook.com/PlastikCharm
http://soundcloud.com/plastikcharm
http://www.youtube.com/plastikcharm



Parteneri media: Radio Guerrilla, SapteSeri, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, ALL HOLLOW, VICE, Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, shoppingreport.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.ro, modista.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top