Noutăți și comunicate

Concert aniversar Trooper-20, 20 ani de Trooper

25 aprilie 2015
Concert aniversar Trooper-20, 20 ani de Trooper
Sambata, 25 aprilie 2015, cei din formatia Trooper vor sărbători 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

Pentru concertul din 25 aprilie 2015, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Despre acest eveniment major în viața trupei, Alin "Coiotu'" Dincă a declarat: "Vrem ca la aniversarea noastră să îi avem alături pe cât mai mulți dintre oamenii care ne-au sprijinit cu atâta ardoare în toți anii. Avem prieteni care ne urmăresc activitatea încă de la primul concert și avem prieteni care nu au încă vârsta formației noastre. Îi așteptam alături de noi în ziua de 25 aprilie. Vrem să scriem istorie împreună cu ei si să ne bucurăm că, în peisajul ăsta total neprielnic rock-ului, o trupă a reușit să supraviețuiască 20 de ani... primii 20 de ani! Vreau să văd Arenele Romane pline de oameni 'Tari ca Muntii'!

Prețul biletelor rămâne unul foarte accesibil; astfel, vor exista două categorii:
Intrare generală - 10 lei;
Meet & greet - NUMAR LIMITAT - 19, 95 lei (1995 fiind anul în care a fost înființată formația).

Biletele pot fi achiziționate începând cu data de 3 martie 2015, de pe http://www.eventim.ro și http://www.iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top