Noutăți și comunicate

Concert aniversar Taine, Bloodrush, Drive Your Life si Acid Scorn in club Fabrica

18 ianuarie 2020
Concert aniversar Taine, Bloodrush, Drive Your Life si Acid Scorn in club Fabrica
Sâmbătă, 18 ianuarie 2020 sunteţi invitaţi începând cu ora 20:00 în Club Fabrica din București, la concertul aniversar al trupei Taine. Concertul va fi deschis de cei de la Bloodrush, Drive Your Life și Acid Scorn.


Informații despre eveniment

TAINE incepe anul 2020 in forta prezentand fanilor un concert best-of, piese ce au marcat istoria trupei si scena metalica romaneasca. Show-ul este unul aparte, unul dintre invitatii speciali fiind Bogdan Visan, cu ocazia implinirii a 45 de ani si titularul postului de bassist timp de un deceniu. Acesta este show-ul de retragere al lui Bogdan Visan, care alaturi de membrii vechi va interpreta piese arhicunoscute din discografia TAINE.

TAINE - Metal Prog.(Bucuresti)
https://www.taine.ro
https://www.facebook.com/tainebandIn lista de invitati speciali va fi si trupa BLOODRUSH, cu radacini bulgare, dar relocata in UK. Stoner, groove, progressive de calitate, ce a putut fi urmarit si la "Bucovina Rock Castle 2019".

BLOODRUSH - Stoner, Groove, Progressive (Guildford, Surrey, UK)
https://www.facebook.com/BloodRushBand
https://www.youtube.com/user/bloodrushthebandDRIVE YOUR LIFE va reveni pe scena din "Fabrica" cu un show death'n'roll de calitate. Trupa a sustinut incepand din 2017 o serie de concerte in tara, vizand atat cluburi cat si festivaluri : "Capidava Fest 2017", "Barock Fest 2018", "Psychosounds Fest 2018" sau "Posada Rock 2019".

DRIVE YOUR LIFE - Death'n'Roll (Varna, BG)
https://www.facebook.com/driveyourlifeband
https://www.youtube.com/channel/UCqtROBe-Lwg1EfgEG-AnBsAACID SCORN se reintoarce in forta cu o noua componenta si promite fanilor un show de zile mari.

ACID SCORN - Metalcore/Groove Metal (Bucuresti)
https://www.facebook.com/AcidScorn
https://www.youtube.com/channel/UCRBDdlPS4klUmpEdtn1etTQBiletele se gasesc in reteaua iaBilet.ro :
- 29 RON presale pana pe 17.01.2020 ;
- 40 RON la locatie, in seara evenimentului.
https://www.iabilet.ro/bilete-taine-special-anniversary-show-bloodrush-drive-your-life-47791

Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music S.R.L.", beneficiind de gazduirea calduroasa a cluburilor "Fabrica/B52".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top