Noutăți și comunicate

Concert aniversar Sarmalele Reci - 26 de ani de activitate, în Expirat

8 octombrie 2019
Concert aniversar Sarmalele Reci - 26 de ani de activitate, în Expirat
Marti, pe 8 octombrie 2019, trupa Sarmalele Reci sarbatoreste 26 de ani de activitate printr-un concert la Expirat. Acccesul la eveniment se face de la ora 20:00.



Conform traditiei stabilite de fani inca de la inceput, trupa Sarmalele Reci serbeaza fiecare an de activitate printr-un concert altfel. Membrilor actuali li se alatura muzicieni care au fost sarmalisti de-a lungul timpului. Dupa douazeci de ani, Mihai Iordache si saxofonul lui revin in trupa pentru un concert unicat.

"Violeta", "Țara te vrea prost", "Gasca de la bloc", "La televizor", "Daca n-ai fi tu", "Prostia la putere", "Șprit de vara" s.a.m.d. vor rasuna in varianta electrica sau acustica, in interpretari variate, unele surprinzatoare chiar si pentru fani.

Muzica Sarmalelor Reci este un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor. Versurile lor, scrise cu arta şi forţa in limba romana, sunt considerate drept cele mai originale şi mai emblematice pentru societatea romaneasca post ‘90.

"Noi ne-am dorit sa fim un fel de lautari de oras, care sa ii distreze pe oameni cantandu-le despre viata lor familiara si reflectand realitatea intr-un mod poetic. Nu incercam sa o cosmetizam, sa o falsificam, ci sa aratam cum stau lucrurile, dar nu pe un ton vulgar." (Zoltan Andras)

Initiata ca o trupa de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, al frustrarilor lui Bula, care face haz de necaz in ţara lucrurilor bine facute şi neterminate, Sarmalele Reci isi pastreaza actualitatea, cantecele lor potrivindu-se cu starea de fapt de acum, la fel de bine ca in ultimii douazeci si sase de ani.

Marti, pe 8 octombrie, la Expirat, Sarmalele Reci se prezinta in formula Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almasan, Bogdan Valentin Bereuca, Florin Dumitrescu, Mihai Iordache, Adrian Tetrade, Gabriel Dragan, Alexandru Grajdeanu, Alexandru Nichita.


Detalii bilete

Acces: 40 lei - pre-sale / 50 lei - at the door
Bilete disponibile in pre-sale via iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/46373/


Link-uri utile

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2413727378880946/
Pagina Sarmalele Reci: https://www.facebook.com/SarmaleleReci/
YouTube: https://www.youtube.com/user/sarmalele


Evenimente recomandate

Top