Noutăți și comunicate

Concert aniversar MAYHEM - 40 de ani - in club Quantic

3 septembrie 2024
Concert aniversar MAYHEM - 40 de ani - in club Quantic
Mayhem va susține un concert aniversar - 40 de ani de activitate - în Club Quantic din București, marți pe 3 septembrie 2024, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

MAYHEM, cu siguranta unul din cele mai controversate nume din istoria muzicii contemporane, revine in Romania pentru un show cu adevarat special, in data de 3 septembrie 2024, la Club Quantic din Bucuresti.
Formatia va aniversa 40 de ani de cariera printr-un show niciodata prezentat pana acum in Romania. Seara va include piese de pe fiecare album Mayhem, totul prezentat alaturi de o productie audio si vizuala in premiera.
Din punct de vedere vizual si conceptual, show-ul va acoperi fiecare era MAYHEM. Asa cum si formatia declara, 'It will be a legendary event that no True Mayhem fan would want to miss. "

Despre Mayhem s-au scris carti, lucrari de doctorat, chiar si un film pentru Netflix. Inceputurile Mayhem marcheaza si cea mai controversata etapa a carierei grupului norvegian. De la show-urile live controversate, pana la suicidul lui Dead sau moartea lui Euronymus, Mayhem a devenit parte din istoria muzicii contemporane, insa grupul norvegian a rezistat in toti acesti ani prin calitatea si influenta materialelor lansate, albume fara compromis, gandite si compuse impotriva oricaror standarde si clisee comerciale.
Chiar si dupa 40 de ani de activitate, Mayhem ramane etalonul muzicii Black Metal


Top