Noutăți și comunicate

Concert aniversar Luna Patrata in Hard Rock Cafe

12 martie 2015
Concert aniversar Luna Patrata in Hard Rock Cafe
Joi, 12 martie 2015, sunteți invitați de la ora 21:30 la un concert aniversar al trupei Luna Patrata în Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestFormula de scena o va aduce pe Alina Manole alaturi de cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Claudiu Purcarin, Adrian Flautistu, Dan Nicolau.Au trecut 6 ani de la lansarea unui album care a pus amprenta unui gen muzical aparte si a "oficializat" prezenta artistica a unei cantautoare speciale. Albumul se numeste Luna Patrata, artista - Alina Manole. Din anul 2009, cand a avut loc debutul oficial, marcat cu atributul de "lansare perfecta", si pana in 2015, muzica Alinei s-a imbogatit cu inca trei materiale discografice: "Cu drag", "Dragoste in 3" si 'Fericirea de Luni", al caror ecou a fost surprinzator poate pentru muzica necomerciala din Romania.

Albumele Alinei isi au locul pe care il merita, in spatiul atat de special, al oamenilor inteligenti si cultivati, si au fost primite exemplar nu doar de public, ci si de critica muzicala si de mass-media.

Concertele Alinei Manole reprezinta insa o experienta intima, personala. Nu exista un pattern pentru concerte, exista doar dezvaluiri care se intampla de fiecare data Altfel. Nu vorbim despre muzica pudibonzilor ci de muzica iubitilor, amantilor, ascunsilor, visatorilor. Experienta unui concert are darul de a umple spatiul intim al ascultatorului cu parte din experienta unui performance de teatru: e concert-poveste iar publicul, indragostit de femeia-artist care recunoaste si marturiseste iubiri-tabu revine, din nou si din nou, in spatii intotdeauna neincapatoare.

In fiecare an, Luna Patrata isi are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebreaza Dragostea la care visam cu totii, in 2, cuplul perfect, pana la capatul zilelor. in stilul care deja a consacrat-o artista spune ca si amantii au Luna lor Patrata....

Bestmusic prezinta aniversarea Lunii Patrate de anul acesta. Locul ales pentru acest eveniment este clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti - spatiu generos, cu un calendar de evenimente de elita, in conditii impecabile pentru public si pentru artisti. Va asteptam la concertul aniversar pe 12 martie, la ora 21:00 la Hard Rock Cafe

Formula de scena o va aduce pe Alina Manole alaturi de cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Claudiu Purcarin, Adrian Flautistu, Dan Nicolau. Ca de obicei va exista cel putin o surpriza muzicala, in exclusivitate pentru cei care vor veni la concert!!!

Biletele costa 35 de lei cu loc la masa sau fara loc (fumatori sau nefumatori) si 50 de lei cu loc la masa VIP in fata scenei !

Biletele pentru concertul BestMusic cu Alina Manole din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro, in reteaua IaBilet (Magazinul Muzica, Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, Senia si agentiile Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100, Hard Rock Cafe

Extra: Aplicatiile de IOS si Android IaBilet valabile in AppStore/Google Play sau de pe varianta de mobile iaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/441551982665502


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top