Noutăți și comunicate

Concert aniversar Crazy Town în Club Capcana din Timișoara

9 august 2019
Concert aniversar Crazy Town în Club Capcana din Timișoara
Vineri, pe 9 august 2019 în Club Capcana (ex Daos) din Timișoara sărbătorim 20 de ani de Crazy Town. În deschidere vor cânta timișorenii de la 8 Light Minutes. Biletele pre-sale costă 30 de lei și sunt disponibile aici. Crazy Town is back in town.
https://www.youtube.com/watch?v=6FEDrU85FLE

Despre Crazy Town

După primirea extraordinara din 2017 în Timișoara în cadrul Festivalului Timișoara Rocks, americanii de la Crazy Town revin în orașul de pe Bega pentru a sărbători cu publicul timisorean 20 de ani de existenta a trupei.

Cea mai cunoscută melodie a lor Butterfly a ajuns în Top 100 Bilboard în Statele Unite la timpul ei, fiind hitul care le-a adus faima celor de la Crazy Town și milioane de albume vândute.


Despre 8 Light Minutes

Trupa s-a format acum 4 ani in cadrul scolii de artă Artsoma din Timişoara. La început majoritatea pieselor au fost cover-uri dupa piese cunoscute, apoi au pus un accent mai mare pe piesele proprii deoarece vor să scoată primul album. Genurile preferate de ei sunt pop-rock şi grunge. 8 Light Minutes a cântat în deschiderea mai multor concerte pentru: Viţa de vie, Middlemist Red şi la festivalul VIBE. Membri trupei sunt Szabó Abigél, Toth István, Fodor Zsuzsi, Kelemen Márk şi König Dávid.


Detalii eveniment

https://www.facebook.com/events/455055978384143
Preț bilet pre-sale 30 lei https://www.iabilet.ro/bilete-crazy-town-20-year-anniversary-live-in-timisoara-43757/
Preț bilet în seara concertului: 40 lei


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă