Noutăți și comunicate

Concert aniversar COMPACT Paul Ciuci la Hard Rock Cafe

14 octombrie 2022
Concert aniversar COMPACT Paul Ciuci la Hard Rock Cafe
COMPACT Paul Ciuci va susține un concert aniversar pe 14 octombrie 2022, în Hard Rock Cafe din București.


Informații despre eveniment

Un simbol al rockului românesc revine la Bucureşti pentru concertul aniversar 10+!

Pe 14 octombrie 2022, Paul Ciuci şi COMPACT îţi aduc cele mai iubite melodii lansate de-a lungul anilor, doar pe scena din Hard Rock Cafe.

Va fi un show special ce va reaprinde flacăra anilor frumosi ai rockului şi va redeschide caseta cu amintiri din sufletul tău! Vino să asculți „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Eşti totul pentru mine” sau “Doare al naibii de tare”, „Am curaj” si „Zambetul din ochii tai” în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene!

COMPACT, a luat fiinţă la Cluj în 1977 şi a intrat în atenţia publicului 3 ani mai târziu, odată cu co-optarea în formaţie a lui Paul Ciuci, în calitate de solist, chitarist şi compozitor.

Primul mare succes al formaţiei nu s-a lăsat aşteptat, în 1983 COMPACT făcând pasul decisiv către inima publicului, cu piesa „Fata din vis”. Melodia a devenit hitul multor generații și a dat şi titlul primului album al formaţiei.

După sute de concerte şi prezenţe în festivaluri naţionale, în anul 1985 COMPACT a luat parte la Festivalul Rock de la Dresda, cea mai importantă manifestare de profil destinată ţărilor din blocul comunist, iar un an mai târziu, a venit vremea unor turnee memorabile în fosta Uniune Sovietică şi Bulgaria.

În 1988, Compact a lansat un album reper - "Cântec pentru prieteni". Au urmat: "Pe tine te-am ales" (1997), "Compact 100%” (1998), "5.Compact" (2002), "In memoriam" (2005) şi "Compact live" (2007).

În decursul ultimului deceniu COMPACT a urcat pe scenă în deschiderea show-urilor Bonnie Tyler, Europe si Scorpions, a luat parte la campanii umanitare şi a derulat numeroase turnee de success în ţară şi în străinătate, multe concerte fiind sold out.

Pe 14 octombrie, trupa considerată una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din Romania revine în Bucureşti şi te aşteaptă la Hard Rock Cafe, la un concert aniversar de care iti vei aminti cu drag.

Concertul începe la ora 22.00 si sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
  • Categoria VIP (loc la masă în faţa scenei şi poză cu artistul) - 115 LEI
  • Categoria 1 (loc la masă în sală) - 85 lei
  • Categoria 2 (fără loc în picioare) - 55 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Self Pay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment Kompas Events powered by Rock FM.


Evenimente recomandate

Top