Noutăți și comunicate

Concert aniversar Celelalte Cuvinte in Club Live din Pitesti

13 decembrie 2013
Concert aniversar Celelalte Cuvinte in Club Live din Pitesti
Vineri, 13 decembrie 2013, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert aniversar Celelalte Cuvinte în Club Live din Pitești.

Primele două concerte din turneul național anunțate sunt la Craiova și la Pitești. Următoarele date din turneu vor fi anunțate în curând.


Celelalte Cuvinte va aniversa cu ocazia acestor concerte 32 de ani de carieră și va prezenta conceptul de rock acustic "Trup și Suflet".

Concertele vor avea două reprize: prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte în forță, cu hiturile rock care i-au consacrat.

În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări; întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.

Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop.

Ineditul abordării se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul nou.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock din țară la un concert unic: Celelalte Cuvinte - "Trup și Suflet" - un spectacol dedicat măreției muzicii.


Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă