Noutăți și comunicate

Concert aniversar Celelalte Cuvinte in Chaos Venue

14 Decembrie 2012

1-Concert_aniversar_Celelalte_Cu_gaupBylM0X.jpg

Vineri, 14 decembrie 2012, Phoenix Entertainment v-a pregatit o surpriza pentru finalul acestui an: un concert aniversar Celelalte Cuvinte in Chaos Venue.

In urma cu mai bine de trei decenii, se infatisa publicului, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, o tanara formatie inzestrata cu pasiunea pentru muzica de calitate. Celelalte Cuvinte vor celebra traiectoria lor ce numara mai bine de trei decenii printr-un spectacol extraordinar, asa cum ne-a obisnuit.

Dupa prestatiile live din Arad si Timisoara, Phoenix Entertainment va aduce Celelalte Cuvinte si pe scena bucuresteana, unde sunt asteptati de o multime de fani fideli si entuziasti. Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda vor putea fi ascultate in Chaos Venue pe 14 decembrie 2012.

Profunzimea lirica inconfundabila si virtuozitatea instrumentala sunt caracteristicile principale ale formatiei care si-a dovedit valoarea prin live-urile incredibile, longevitate si constanta muzicala.

Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte de la Bucuresti se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe eventim.ro.
Concert aniversar Celelalte Cuvinte in Chaos Venue Concert, festival, eveniment România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.